Nederlandse Handel Centrale

De Nederlandse Handel Centrale is ontstaan uit Recreatie Beveiliging Nederland, welke tot 2014 heeft bestaan.

Recreatie Beveiliging Nederland beveiligde diverse recreatiebedrijven als campings en vakantieparken. Op één van de vakantieparken ontstond midden in het hoogseizoen, en in een weekend een probleem met de leveringen van toiletpapier en schoonmaakartikelen. De medewerkers van recreatiebeveiliging Nederland hebben in allerijl leveranciers gezocht die de zelfde dag nog de benodigde producten konden leveren.

Het vakantiepark heeft Recreatie Beveiliging Nederland toen gevraagd om de producten te blijven leveren. Mede omdat in die tijd ook bleek dat wij de producten ook konden leveren onder de prijs waar zij op dat moment inkochten. Kort daarna leverde we op alle vakantieparken in de buurt, omdat onze prijs en service als een lopend vuurtje door het vakantiedorp ging.

Begin 2014 hadden we een dusdanige klantenkring, dat we niet langer onder de naam van het beveiligingsbedrijf wilde opereren. En zijn toen op 1 april 2014. aan het begin van het nieuwe vakantieseizoen begonnen onder de naam Nederlandse Handel Centrale.

De Nederlandse Handel Centrale is verder gegaan met de verkoop van schoonmaakartikelen, dispensers voor de facilitaire diensten binnen de recreatiesector. Daarnaast zijn wij begonnen om gespecialiseerd gereedschap te verkopen voor voornamelijk campings. Dit laatste doen wij nog altijd offline voor onze bestaande klanten.

Daarna hebben we ons assortiment steeds verder uitgebreid. Al onze uitbreidingen komen ook voort uit de huidige klanten kring binnen de recreatiesector. Ons motto is daarbij “Zij vragen wij draaien”.

Zo zijn onder andere onze productengroepen Kantoorbenodigdheden, Brandveiligheid, Fietsen, Refurbished devices en reclame drukwerk ontstaan. Ook onze afdeling met kerstversiering en kerstbomen komt voort uit de vraag van een vakantiepark. Die hun gehele kerstversiering wilde vervangen.

Ons assortiment zal ook steeds verder groeien, Want wij gaan graag opzoek naar de meest betaalbare producten voor onze klanten.

Wij komen bij onze grootste afnemers regelmatig langs, en vervoeren hierbij de producten zelf. Bij onze nieuwe afnemers en online bestellingen leveren wij via een externe transporteur en PostNL. Als nieuwe afnemers (B2B) ons als vaste leverancier willen, dan komen wij graag bij u langs.

Ook bij vragen kunt u altijd bij ons terecht. Hiervoor kunt u ons contactformulier op de website gebruiken. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie sturen of telefonisch contact met u opnemen.

Marc Nihot
Directeur Nederlandse Handel Centrale