Refurbished Centrale

Via Refurbished Centrale besteld u al uw refurbished Apple devices. Of dit nu gaat om een iPhone, iPad, Macbook of Apple Watch.

De Nederlandse Refurbished Centrale is net als de Nederlandse Handel Centrale ontstaan vanuit de recreatiesector. Waarbij afnemers binnen de recreatiesector bezig waren met verduurzaming, en het ook van belang vonden dat hun communicatie ook via duurzame devices zou moeten plaatsvinden. Naast de refurbished Apple devices was er bij het ontstaan ook een lijn met refurbished portofoons. Echter was deze markt zo klein dat de duurzaamheidsdoelen niet konden worden bereikt.

Wegens een groeiend bereik van onze refurbished klanten hebben we er voor gekozen om een aparte afdeling te maken voor onze refurbished producten. Refurbished Centrale blijft een onderdeel van de Nederlandse Handel Centrale.

We hebben een breed assortiment met Refurbished Apple devices. Wij geven op de meest toestellen 36 maanden garantie. Alleen bij devices die softwarematig binnen 3 jaar geen software ondersteuning hebben van Apple, hebben 2 jaar garantie.

Wij verkopen via de site alleen maar devices die nog minimaal 2 jaar software ondersteuning hebben van Apple. In de beschrijving van het toestel vind u ook wanneer de softwareondersteuning van Apple waarschijnlijk eindigt.

Wilt u toch een oudere device ontvangen, waar geen (of minder als 2 jaar) softwareondersteuning van Apple wordt gegeven. Neemt u dan contact met ons op.
Ook deze toestellen zijn technisch 100% goed, en geven wij ook 2 jaar garantie. Alleen zijn software updates niet meer gegarandeerd.

Meer informatie over Refurbisched Centrale vind u op de volgende pagina’s;

Onze refurbished Apple devices verkopen wij via onze websites;

Nederlandse Handel Centrale
Multimedia Centrale