Refurbished Centrale

De levertijd van al onze producten binnen de afdeling Refurbished Centrale is 1 a 2 werkdagen.
Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 22:00 uur worden dezelfde werkdag verzonden met het netwerk van DHL of PostNL. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 22:00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden.

Pinautomaten Centrale

De levertijd van al onze producten binnen de afdeling Refurbished Centrale is circa 2 werkdagen.
Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 17:00 uur worden dezelfde werkdag verzonden met het netwerk van DHL of PostNL. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 17:00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden.

Fietsen Centrale

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur worden dezelfde werkdag verzonden met het netwerk van DHL. Mogelijk worden daarom pakketten geleverd door een partner van DHL, zoals Bpost. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden.

Redenen waarom verzending 1 werkdag langer duurt:

  • De bestelling bestaat uit meerdere artikelen die in verschillende warehouses liggen. Deze artikelen worden verzameld en in één pakket verzonden, waardoor de verzendtijd met 1 werkdag toeneemt. Hierdoor kun je de bestelling in één levering ontvangen én dragen we samen bij aan een beter milieu.
  • In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat afgemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.

In verband met drukte in de werkplaats kan het voorkomen dat door ons gemonteerde fietsen een werkdag later geleverd worden.

Op de werkdag van verzending wordt een mail verstuurd met daarin de trackingcode(s) en inhoud van het pakket/de bestelling. Deze trackingcodes zijn altijd leidend.

Levertijd per land

Vind hier de levertijd per land. Het zakelijke netwerk van DHL / PostNL levert altijd op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur, de track en trace is hierbij altijd leidend.  Een specifieke tijdsindicatie kan niet gegeven worden.

Verzendkosten

We verpakken en verzenden onze orders met de grootst mogelijke zorg. Het is onze eerste prioriteit om bestellingen zo snel mogelijk in de perfecte staat af te leveren. Om beschadigingen of onnodige verzendkosten te voorkomen, is het mogelijk dat er meerdere pakketten verzonden worden. De verzendkosten per bestelling worden duidelijk vermeld in de checkout. 

Voor zendingen naar Belgíë en Nederland is het mogelijk om kleine producten in een envelop te verzenden. Naar andere landen worden deze producten in een klein pakket verzonden. Zie hieronder hoe de verschillende pakketgroottes worden vastgesteld: 

Envelop (XS-pakket): < 38 x 26 x 3,2 cm (± 27% van het assortiment)
Klein (S-pakket): < 120 x 60 x 50 cm (maximaal 20 kg) (± 72% van het assortiment)
Middel (M-pakket): tussen 120 x 60 x 50 cm en 180 x 100 x 50 cm (maximaal 31,5 kg) (± 0,8% van het assortiment)
Groot (L-pakket): tussen 180 x 100 x 50 cm en 240 x 100 x 200 cm (maximaal 50 kg) (± 0,05% van het assortiment)
Pallet (XL-pakket): 240 x 100 x 200 cm (± 0,05% van het assortiment)

Hieronder een overzicht van de verzendkosten die voor jou gelden:

* Door de Brexit is het tot op heden onmogelijk om zendingen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland te verzenden. We zijn druk bezig om dit op te lossen en hopen hier snel meer duidelijkheid over te kunnen geven.